Prøv den abeskønne Tarzan-automat med topfede gevinster!

Reklame*

Jungle-automater er der faktisk en pæn andel af på casino-markedet. Jungle-automaten Tarzan er og kan dog noget ganske særligt, som vi ikke synes, du bør gå glip af. Læs mere herunder om Tarzan-automaten hos LeoVegas, og hvorfor vi er så vilde med den.

Næsten som at være i junglen selv

Man kan nærmest fornemme og lugte duften i regnskoven mellem de mange grønne og frodige træer og buske. Det visuelle er i en særklasse for sig selv på Tarzan-automaten, hvor selv lyset fra solstrålerne spiller levende og glitrende mellem de mørke træer.

Tarzan står ude til venstre. Han bevæger sig, spiser frugt og svinger sig fra tid til anden i en lian. Det er nærmest som et lille filmisk univers, og det gør ikke spor at få denne gennemførte visuelle oplevelse med. Symbolerne forestiller både frugter, dyr og genkendelige karakterer fra Tarzan. F.eks. Jane og hendes far.

Spilleautomaten er en femhjuls-automat, men den har fire symboler pr. hjul, hvor spilleautomater ofte ses med kun tre symboler pr. hjul. Spilleautomaten indeholder 40 gevinstlinjer, som symbolerne kan udløse gevinster på.

Bonushjulet baner vejen for de bedste gevinster

På spilleautomaten Tarzan er der selvfølgelig de almindelige linjegevinster, som symbolerne på automaten udløser. Derudover så er der også bonushjulet, og her har du virkelig mulighed for at vinde og samle nogle store gevinstpuljer ind.

Hvis du får tre symboler med bonushjulet, så bliver bonushjulet udløst. På bonushjulet er der nogle forskellige felter med forskellige gevinster. Du kan vinde gratis spillerunder, pick-a-potamus bonus eller en pengepræmie.

Gratis spillerunder er meget simpelt: Gratis spillerunder. Du får et antal af gratis runder, og der er mulighed for nogle ekstra gode gevinster undervejs. I pick a potamus-bonus skal du vælge mellem forskellige flodheste. Hver flodhest gemmer på en præmie – eller du kan være uheldig, og der gemmer sig en nitte. Du kan også vinde en tilfældig pengepræmie. Du kan faktisk vinde din indsats op til 1.000 gange igen, og det er selvsagt ikke så lidt.

Du kan spille med på Tarzan-automaten med en indsats fra 40 øre pr. spin og op til 40 kr. pr. spin. Det er ganske overkommeligt for de fleste!

Få 50 kroner gratis til Tarzan-automaten – ingen indbetalingskrav!

Nye spillere hos LeoVegas får 50 kroner ganske gratis at starte ud med. De 50 kroner kan du jo f.eks. bruge på Tarzan-automaten. Hvis du spiller med en indsats på 2 kroner, så har du f.eks. til 25 spillerunder! Du skal bare logge ind med Nemid, når du har oprettet kontoen, og så er de 50 kroner dine.

Der er også fire indbetalingsbonusser til LeoVegas, som du også kan få glæde af. Den samlede velkomstpakke ser således ud:

 • 50 kroner kvit og frit ved oprettelse (login med nemid)
 • 125 % på din første indbetaling op til 1.000 kroner + 50 spins
 • 100 % på din anden indbetaling op til 2.000 kroner
 • 75 % på din tredje indbetaling op til 3.000 kroner
 • 50 % på din fjerde indbetaling op til 4.000 kroner

Sådan gør du:

1. Gå til LeoVegas – klik her!

2. Opret en konto – log ind med nemid.

3. Du modtager 50 kr. til din spilkonto

4. Indbetal mindst 100 kr.

5. Du får 125 % igen op til 1.000 kr. + 50 spins

Regler og vilkår gælder. Du får også bonus på dine efterfølgende tre indbetalinger, du skal ikke bruge en kode.

Giv dig i kast med eventyrlige automater hos LeoVegas

Reklame*

Hos LeoVegas kan du begive dig ud på eventyrlig færd med de to Fairytale Legends automater: Red Riding Hood og Hansel and Gretel. Spilleautomaterne byder begge på et flot ydre, der matcher det ligeså imponerende indre. Læs mere om de to automater herunder.

Den lille rødhætte og Hans og Grete

De to eventyr om henholdsvis Den lille rødhætte og Hans og Grete er nok genkendelige for de fleste. Hos LeoVegas kan du spille på begge dig eventyrlige automater, der både har et flot udtryk og et underholdende og gevinstgivende indhold.

De to temaer og eventyr er begge videreført ind i selve automatens udtryk og indhold. På Hansel and Gretel er det f.eks. Hans og Grete, der er er blandt symbolerne sammen med en masse søde sager. Der er et slikhus og en sti fyldt med brødkrummer, så de to børn kan finde tilbage fra deres færd. De genkendelige elementer er blandt andet inkorporeret i automatens bonusspil og features.

Ligeledes på Red Riding Hood hvor den lille rødhætte er på vej mod bedstemoren. Spilleautomatens bonusspil hedder ‘Beware the Wolf bonus’, og det forestiller en sti på vej til bedstemorens hus med både gevinster og forhindringer.

Eventyrlige mængder af bonusspil og features

Begge automater har deres eventyrlige temaer tilfælles, men de har også begge en drømmende mængde af forskellige features og bonusfunktioner. Disse features sørger for god underholdning og gode muligheder for at indsamle nogle store gevinster.

Begge spilleautomater indeholder blandt andet en bonusfeature, hvor du kan vinde enten free spins, bonusspil eller en møntgevinst. Både Hansel and Gretel og Red Riding Hood har samtidig også de har tilfældige fairy features, der kan bidrage med en øget mængde af bestemte symboler eller f.eks. re-spins.

Hos LeoVegas kan du prøve enten den ene eller dem begge ganske gratis i spilfunktionen ‘for sjov’. Her kan du så finde ud af, om de to automater er noget for dig, inden du får alvor begynder at hælde mønter på maskinerne.

Få 50 kroner gratis til de to eventyr-automater

Hvis du ikke allerede har en konto hos LeoVegas, så har du faktisk muligheden for at oprette en og få 50 kroner gratis i velkomstgave. De 50 kroner, dem kan du f.eks. bruge på de to eventyrlige automater, som du har læst om her. Det eneste du skal gøre for de 50 kroner, det er at logge ind på din nyoprettede konto med Nemid.

Derudover kan du faktisk få hele fire velkomsttilbud mere. Du kan indløse følgende velkomstpakke:

 • 50 kroner kvit og frit ved oprettelse
 • 125 % på din første indbetaling op til 1.000 kr. + 50 spins
 • 100 % på din anden indbetaling op til 2.000 kr.
 • 75 % på din tredje indbetaling op til 3.000 kr.
 • 50 % på din fjerde indbetaling op til 4.000 kr.

Sådan gør du:

1. Gå til LeoVegas – klik her!

2. Opret en konto

3. Log ind med Nemid

4. Du får 50 kr. gratis sat ind på din konto

5. Indbetal mindst 100 kr.

6. Du får 125 % på din indbetaling + 50 spins.

Regler og vilkår gælder.

Jungleånden kalder: Prøv den fede automat Jungle Spirit!

Reklame*

Jungle Spirit er titlen på en af de topfede og mest populære spilleautomater hos LeoVegas. Hvis du ikke allerede har givet dig i kast med denne automat, så er det på tide. Herunder kan du læse mere, om alt det den tropiske automat har at byde på. Du kan spille med for en indsats på ned til 2 kroner pr. spin og op til 1.000 kroner pr. spin, så der er noget for enhver smag og pengepung.

Elefanter, tigere og slanger: Vilde dyr på vagt i vild automat

Temaet for spilleautomaten Jungle Spirit er selve jungleånden med de vilde dyr, den våde og frodige regnskov og den både magiske og lidt dystre stemning, der lurer i skovbunden. Netent står bag denne automat, og de skuffer sjældent – heller ikke i denne omgang. Det visuelle udtryk er super flot med den skarpe grafik, de mange farver og de små detaljer som f.eks. flyvende ildfluer henover hele spilleautomatens skærm. Når du så trykker på spin-knappen og sætter hjulene i gang, så forsvinder ildfluerne.

Når dyresymbolerne indgår i en gevinstudløsende kombination, så bliver disse dyresymboler vækket til live og de brøler faretruende ud af rammerne på deres symbol. Der er både en tiger, en slange, en bjørn, en elefant og en krokodille.

50 kroner gratis til Jungle Spirit? – klik her!

Features og free spins er vejen frem til de store gevinster

Udover de almindelige linjegevinster der kan vindes med tre eller flere matchende symboler på en aktiv gevinstlinje, så er der også et udvalg af features, der kan bidrage positivt til din gevinstpulje.

Der er f.eks. symbol expansion. Når denne funktion er aktiv, så flyver en sværm af sommerfugle frem og markerer et symbol. Herefter bliver symbolet udvidet, således at det udfylder hele hjulet. Det bliver altså et stort symbol svarende til tre mindre symboler, og derfor er der større chance for en gevinst – og større chance for en endnu bedre gevinst.

I featuren Butterfly Boost sker nogenlunde det samme, men her er det fra 1-3 symboler, der bliver forvandlet om til udvidede symboler, og som udfylder hele hjul.

Symbolet med blomsten er scatter-symbolet, og denne udløser free spins. Når du har vundet free spins, så skal du vælge et af de fem free spins dyr. Det er ikke helt ligegyldigt, hvad du vælger. Du kan enten vælge mange free spins, her vinder du oftere – eller du kan vinde færre free spins, her vinder du større gevinster. Der er dog ingen garantier, så uanset hvad, så er det en chance du tager. Hvis free spins bliver udløst med 4-5 symboler, så vinder du ovenikøbet en præmie, der svarer til din indsats 15-50 gange igen. Under free spins tilføjes en ekstra række, og det giver dig 1024 måder, du kan vinde gevinster på.

Få 50 kroner gratis til Jungle Spirit og kom godt fra start

Hvis du ikke allerede har en konto oprettet hos LeoVegas, så kan du faktisk få 50 kroner gratis, hvis du opretter en konto i dag. Der er nemlig 50 kroner gratis til nye medlemmer, og dem kan du f.eks. bruge på Jungle Spirit. Det er dog ikke det eneste der er til nye medlemmer, den samlede velkomstpakke lyder på:

 • 50 kroner gratis ved oprettelse
 • 125 % på din første indbetaling op til 1.000 kroner + 50 free spins
 • 100 % på din anden indbetaling op til 2.000 kroner
 • 75 % på din tredje indbetaling op til 3.000 kroner
 • 50 % på din fjerde indbetaling op til 4.000 kroner

Sådan gør du:

1. Gå til LeoVegas – klik her!

2. Opret en konto

3. Log ind med Nemid

4. Du får 50 kroner

5. Indbetal mindst 100 kr.

6. Du får 125 % igen på din indbetaling + 50 spins!

Du kan også få bonus på din anden, tredje og fjerde indbetaling. Regler og vilkår gælder.