Tarzan spilleautomat

Prøv den abeskønne Tarzan-automat med topfede gevinster!

Reklame*

Jungle-automater er der faktisk en pæn andel af på casino-markedet. Jungle-automaten Tarzan er og kan dog noget ganske særligt, som vi ikke synes, du bør gå glip af. Læs mere herunder om Tarzan-automaten hos LeoVegas, og hvorfor vi er så vilde med den.

Næsten som at være i junglen selv

Man kan nærmest fornemme og lugte duften i regnskoven mellem de mange grønne og frodige træer og buske. Det visuelle er i en særklasse for sig selv på Tarzan-automaten, hvor selv lyset fra solstrålerne spiller levende og glitrende mellem de mørke træer.

Tarzan står ude til venstre. Han bevæger sig, spiser frugt og svinger sig fra tid til anden i en lian. Det er nærmest som et lille filmisk univers, og det gør ikke spor at få denne gennemførte visuelle oplevelse med. Symbolerne forestiller både frugter, dyr og genkendelige karakterer fra Tarzan. F.eks. Jane og hendes far.

Spilleautomaten er en femhjuls-automat, men den har fire symboler pr. hjul, hvor spilleautomater ofte ses med kun tre symboler pr. hjul. Spilleautomaten indeholder 40 gevinstlinjer, som symbolerne kan udløse gevinster på.

Bonushjulet baner vejen for de bedste gevinster

På spilleautomaten Tarzan er der selvfølgelig de almindelige linjegevinster, som symbolerne på automaten udløser. Derudover så er der også bonushjulet, og her har du virkelig mulighed for at vinde og samle nogle store gevinstpuljer ind.

Hvis du får tre symboler med bonushjulet, så bliver bonushjulet udløst. På bonushjulet er der nogle forskellige felter med forskellige gevinster. Du kan vinde gratis spillerunder, pick-a-potamus bonus eller en pengepræmie.

Gratis spillerunder er meget simpelt: Gratis spillerunder. Du får et antal af gratis runder, og der er mulighed for nogle ekstra gode gevinster undervejs. I pick a potamus-bonus skal du vælge mellem forskellige flodheste. Hver flodhest gemmer på en præmie – eller du kan være uheldig, og der gemmer sig en nitte. Du kan også vinde en tilfældig pengepræmie. Du kan faktisk vinde din indsats op til 1.000 gange igen, og det er selvsagt ikke så lidt.

Du kan spille med på Tarzan-automaten med en indsats fra 40 øre pr. spin og op til 40 kr. pr. spin. Det er ganske overkommeligt for de fleste!

Få 50 kroner gratis til Tarzan-automaten – ingen indbetalingskrav!

Nye spillere hos LeoVegas får 50 kroner ganske gratis at starte ud med. De 50 kroner kan du jo f.eks. bruge på Tarzan-automaten. Hvis du spiller med en indsats på 2 kroner, så har du f.eks. til 25 spillerunder! Du skal bare logge ind med Nemid, når du har oprettet kontoen, og så er de 50 kroner dine.

Der er også fire indbetalingsbonusser til LeoVegas, som du også kan få glæde af. Den samlede velkomstpakke ser således ud:

  • 50 kroner kvit og frit ved oprettelse (login med nemid)
  • 125 % på din første indbetaling op til 1.000 kroner + 50 spins
  • 100 % på din anden indbetaling op til 2.000 kroner
  • 75 % på din tredje indbetaling op til 3.000 kroner
  • 50 % på din fjerde indbetaling op til 4.000 kroner

Sådan gør du:

1. Gå til LeoVegas – klik her!

2. Opret en konto – log ind med nemid.

3. Du modtager 50 kr. til din spilkonto

4. Indbetal mindst 100 kr.

5. Du får 125 % igen op til 1.000 kr. + 50 spins

Regler og vilkår gælder. Du får også bonus på dine efterfølgende tre indbetalinger, du skal ikke bruge en kode.