Jungle Spirit spilleautomat

Jungleånden kalder: Prøv den fede automat Jungle Spirit!

Reklame*

Jungle Spirit er titlen på en af de topfede og mest populære spilleautomater hos LeoVegas. Hvis du ikke allerede har givet dig i kast med denne automat, så er det på tide. Herunder kan du læse mere, om alt det den tropiske automat har at byde på. Du kan spille med for en indsats på ned til 2 kroner pr. spin og op til 1.000 kroner pr. spin, så der er noget for enhver smag og pengepung.

Elefanter, tigere og slanger: Vilde dyr på vagt i vild automat

Temaet for spilleautomaten Jungle Spirit er selve jungleånden med de vilde dyr, den våde og frodige regnskov og den både magiske og lidt dystre stemning, der lurer i skovbunden. Netent står bag denne automat, og de skuffer sjældent – heller ikke i denne omgang. Det visuelle udtryk er super flot med den skarpe grafik, de mange farver og de små detaljer som f.eks. flyvende ildfluer henover hele spilleautomatens skærm. Når du så trykker på spin-knappen og sætter hjulene i gang, så forsvinder ildfluerne.

Når dyresymbolerne indgår i en gevinstudløsende kombination, så bliver disse dyresymboler vækket til live og de brøler faretruende ud af rammerne på deres symbol. Der er både en tiger, en slange, en bjørn, en elefant og en krokodille.

50 kroner gratis til Jungle Spirit? – klik her!

Features og free spins er vejen frem til de store gevinster

Udover de almindelige linjegevinster der kan vindes med tre eller flere matchende symboler på en aktiv gevinstlinje, så er der også et udvalg af features, der kan bidrage positivt til din gevinstpulje.

Der er f.eks. symbol expansion. Når denne funktion er aktiv, så flyver en sværm af sommerfugle frem og markerer et symbol. Herefter bliver symbolet udvidet, således at det udfylder hele hjulet. Det bliver altså et stort symbol svarende til tre mindre symboler, og derfor er der større chance for en gevinst – og større chance for en endnu bedre gevinst.

I featuren Butterfly Boost sker nogenlunde det samme, men her er det fra 1-3 symboler, der bliver forvandlet om til udvidede symboler, og som udfylder hele hjul.

Symbolet med blomsten er scatter-symbolet, og denne udløser free spins. Når du har vundet free spins, så skal du vælge et af de fem free spins dyr. Det er ikke helt ligegyldigt, hvad du vælger. Du kan enten vælge mange free spins, her vinder du oftere – eller du kan vinde færre free spins, her vinder du større gevinster. Der er dog ingen garantier, så uanset hvad, så er det en chance du tager. Hvis free spins bliver udløst med 4-5 symboler, så vinder du ovenikøbet en præmie, der svarer til din indsats 15-50 gange igen. Under free spins tilføjes en ekstra række, og det giver dig 1024 måder, du kan vinde gevinster på.

Få 50 kroner gratis til Jungle Spirit og kom godt fra start

Hvis du ikke allerede har en konto oprettet hos LeoVegas, så kan du faktisk få 50 kroner gratis, hvis du opretter en konto i dag. Der er nemlig 50 kroner gratis til nye medlemmer, og dem kan du f.eks. bruge på Jungle Spirit. Det er dog ikke det eneste der er til nye medlemmer, den samlede velkomstpakke lyder på:

  • 50 kroner gratis ved oprettelse
  • 125 % på din første indbetaling op til 1.000 kroner + 50 free spins
  • 100 % på din anden indbetaling op til 2.000 kroner
  • 75 % på din tredje indbetaling op til 3.000 kroner
  • 50 % på din fjerde indbetaling op til 4.000 kroner

Sådan gør du:

1. Gå til LeoVegas – klik her!

2. Opret en konto

3. Log ind med Nemid

4. Du får 50 kroner

5. Indbetal mindst 100 kr.

6. Du får 125 % igen på din indbetaling + 50 spins!

Du kan også få bonus på din anden, tredje og fjerde indbetaling. Regler og vilkår gælder.