Red Riding Hood spilleautomat

Giv dig i kast med eventyrlige automater hos LeoVegas

Reklame*

Hos LeoVegas kan du begive dig ud på eventyrlig færd med de to Fairytale Legends automater: Red Riding Hood og Hansel and Gretel. Spilleautomaterne byder begge på et flot ydre, der matcher det ligeså imponerende indre. Læs mere om de to automater herunder.

Den lille rødhætte og Hans og Grete

De to eventyr om henholdsvis Den lille rødhætte og Hans og Grete er nok genkendelige for de fleste. Hos LeoVegas kan du spille på begge dig eventyrlige automater, der både har et flot udtryk og et underholdende og gevinstgivende indhold.

De to temaer og eventyr er begge videreført ind i selve automatens udtryk og indhold. På Hansel and Gretel er det f.eks. Hans og Grete, der er er blandt symbolerne sammen med en masse søde sager. Der er et slikhus og en sti fyldt med brødkrummer, så de to børn kan finde tilbage fra deres færd. De genkendelige elementer er blandt andet inkorporeret i automatens bonusspil og features.

Ligeledes på Red Riding Hood hvor den lille rødhætte er på vej mod bedstemoren. Spilleautomatens bonusspil hedder ‘Beware the Wolf bonus’, og det forestiller en sti på vej til bedstemorens hus med både gevinster og forhindringer.

Eventyrlige mængder af bonusspil og features

Begge automater har deres eventyrlige temaer tilfælles, men de har også begge en drømmende mængde af forskellige features og bonusfunktioner. Disse features sørger for god underholdning og gode muligheder for at indsamle nogle store gevinster.

Begge spilleautomater indeholder blandt andet en bonusfeature, hvor du kan vinde enten free spins, bonusspil eller en møntgevinst. Både Hansel and Gretel og Red Riding Hood har samtidig også de har tilfældige fairy features, der kan bidrage med en øget mængde af bestemte symboler eller f.eks. re-spins.

Hos LeoVegas kan du prøve enten den ene eller dem begge ganske gratis i spilfunktionen ‘for sjov’. Her kan du så finde ud af, om de to automater er noget for dig, inden du får alvor begynder at hælde mønter på maskinerne.

Få 50 kroner gratis til de to eventyr-automater

Hvis du ikke allerede har en konto hos LeoVegas, så har du faktisk muligheden for at oprette en og få 50 kroner gratis i velkomstgave. De 50 kroner, dem kan du f.eks. bruge på de to eventyrlige automater, som du har læst om her. Det eneste du skal gøre for de 50 kroner, det er at logge ind på din nyoprettede konto med Nemid.

Derudover kan du faktisk få hele fire velkomsttilbud mere. Du kan indløse følgende velkomstpakke:

  • 50 kroner kvit og frit ved oprettelse
  • 125 % på din første indbetaling op til 1.000 kr. + 50 spins
  • 100 % på din anden indbetaling op til 2.000 kr.
  • 75 % på din tredje indbetaling op til 3.000 kr.
  • 50 % på din fjerde indbetaling op til 4.000 kr.

Sådan gør du:

1. Gå til LeoVegas – klik her!

2. Opret en konto

3. Log ind med Nemid

4. Du får 50 kr. gratis sat ind på din konto

5. Indbetal mindst 100 kr.

6. Du får 125 % på din indbetaling + 50 spins.

Regler og vilkår gælder.